Czech Chefs ve spolupráci s Unilever Chefmanship center opět otevírají vzdělávací kuchařské programy nejen pro profesionály pro 2.P/2020.
Každý účastník kurzu si mimo nově získaných informací a dovedností odnese certifikát o absolvování a recepty.
kontakt: 724 112 264, Czechchefs@gmail.com
Září Menu inspirované stážemi ze špičkových evropských restaurací (UK, Dánsko, Švédsko…)
Kdo: Jan Všetečka a Sláva Grigoryk – Ambiente group Kdy: úterý 19. září 2020 v 16:30 Kde: Unilever Chefmanship Center, River Garden A, Rohanské nábřeží 670/17, Praha 8
Říjen Middle East - Voňavá kuchyně Středního východu
Kdo: Hamed Mali a Daniel Beneš – šéfkuchaři Olive Food Kdy: středa 18. října 2020, v 16:30 Kde: Unilever Chefmanship Center, River Garden A, Rohanské nábřeží 670/17, Praha 8
Listopad Inovativní kuchařské úpravy, fermentace, sous vide
Kdo: Jaroslav Kozdělka – Eska restaurace a pekárna – Czech Chefs Kdy: středa 22. listopadu 2020, v 16:30 Kde: Unilever Chefmanship Center, River Garden A, Rohanské nábřeží 670/17, Praha 8
Prosinec Thajská moderní kuchyně
Kdo: Czech Chefs – Antonín Bradáč, Jan Davídek, Jaroslav Kozdělka – Czech Chefs Kdy: úterý 12. prosince 2020, v 16:30 Kde: Unilever Chefmanship Center, River Garden A, Rohanské nábřeží 670/17, Praha 8
Kurzy jsou interaktivní, každý účastník je zapojen do vaření. Minimální počet pro uskutečnění kurzu je 15 osob. Přihlášky s platbou posílejte nejpozději 7 dnů před daným termínem kurzu na č. účtu: 3408099319/0800. Do zprávy pro příjemce uveďte celé své jméno, počet osob, datum kurzu a tel. kontakt. Délka trvání kurzu cca 3–4 hodiny. Změna vyhrazena.