Master class

Téma kurzu: 
Thajská kuchyně
kuchyně Středního východu
Inovace
Kapacita: 
15 osob
Cena: 
1990,- Kč

Czech Chefs ve spolupráci s Unilever Chefmanship center opět otevírají vzdělávací kuchařské programy nejen pro profesionály pro 2.P/2020.

Každý účastník kurzu si mimo nově získaných informací a dovedností odnese certifikát o absolvování a recepty.

kontakt: 724 112 264, Czechchefs@gmail.com

Září Menu inspirované stážemi ze špičkových evropských restaurací (UK, Dánsko, Švédsko…)

Kdo: Jan Všetečka a Sláva Grigoryk – Ambiente group Kdy: úterý 19. září 2020 v 16:30 Kde: Unilever Chefmanship Center, River Garden A, Rohanské nábřeží 670/17, Praha 8

Říjen Middle East - Voňavá kuchyně Středního východu

Kdo: Hamed Mali a Daniel Beneš – šéfkuchaři Olive Food Kdy: středa 18. října 2020, v 16:30 Kde: Unilever Chefmanship Center, River Garden A, Rohanské nábřeží 670/17, Praha 8

Listopad Inovativní kuchařské úpravy, fermentace, sous vide

Kdo: Jaroslav Kozdělka – Eska restaurace a pekárna – Czech Chefs Kdy: středa 22. listopadu 2020, v 16:30 Kde: Unilever Chefmanship Center, River Garden A, Rohanské nábřeží 670/17, Praha 8

Prosinec Thajská moderní kuchyně

Kdo: Czech Chefs – Antonín Bradáč, Jan Davídek, Jaroslav Kozdělka – Czech Chefs Kdy: úterý 12. prosince 2020, v 16:30 Kde: Unilever Chefmanship Center, River Garden A, Rohanské nábřeží 670/17, Praha 8

Kurzy jsou interaktivní, každý účastník je zapojen do vaření. Minimální počet pro uskutečnění kurzu je 15 osob. Přihlášky s platbou posílejte nejpozději 7 dnů před daným termínem kurzu na č. účtu: 3408099319/0800. Do zprávy pro příjemce uveďte celé své jméno, počet osob, datum kurzu a tel. kontakt. Délka trvání kurzu cca 3–4 hodiny. Změna vyhrazena.