Jump to navigation
Pro uchazeče
Pro podniky
Nabídka práce
Na stálo
Na brigádu
Novinky
Kontakty
Přihlášení
CZ
EN
CZ
EN
Pro uchazeče
Pro podniky
Nabídka práce
Na stálo
Na brigádu
Novinky
Kontakty
Přihlášení
Novinky
Lukáš Koubek (Café Imperial) - Rozjíždění provozů se Zdeňkem Pohlreichem
Téma: Podcast Hospitality Talks
Michal Ďurinik (Black Angels Bar Prague)
Téma: HospitalityTalks Black Angles Bar Debaras.cz
Jaroslav Kozdělka (Ambiente Eska) - Jak se efektivně učit a růst ve velkých podnicích
Téma: hospitality talks podcast Eska Ambiente
Jan Horešovský (Vinograf) – V Praze je největší koncentrace znalců vína
Téma: Podcast Hospitality Talks
David Suslik (OnSinch) - Vývoj globální aplikace a nábor nárazového personálu
Téma: HospitalityTalks · Podcast · David Suslik · nábor · aplikace
Pavel Kramár (ALBARELO) - Someliérství a svět vína
Téma: HospitalityTalks · sommeliér · víno · Pavel Kramár
Jana Kohlíčková HR & IT Hotel Botanic Prague
Téma: HospitalityTalks · koronakrize · HR manažerka
Jan Kincl: latinsko-americká kuchyně
Téma: HospitalityTalks · latinsko-americká kuchyně · restaurace
Milan Pavelka - Hotel Max - Jak správně řídit hotel
Téma: HospitalityTalks · Podcast · hotel
Milan Talián F&B Director Czechinn Hotels - Jak přirozeně přitahovat talenty na pozice v hotelu
Téma: HospitalityTalks · Podcast
Tři pivovarští nováčci přímo v metropoli
Téma: pivovarnictví · pivo · Praha · Cobolis · Vojanův dvůr · pivovar Řeporyje
Galerie pivních stylů: Chvála české desítky
Téma: blog · pivo · pivovarnictví
Autentista je vinným barem bez kompromisů
Téma: blog · víno · vinný bar