Téma kurzu:
moderní mixologie
příprava nápojů
barový inventář
zbožíznalství
Kapacita:
8 osob
Cena:
3500,- Kč
Co se na kurzu naučíte:
- historie české a světové mixologie procesy výroby nápojů: co je destilace, co je fermentace, kvašení, macerace atd.
- zbožíznalství
- charakteristika, výroba a rozdělení destilátů, likérů, sirupů a bitters
- kompletní barový inventář (nářadí, sklo, rozdělení baru atd.)
- techniky přípravy ozdob a práce s ovocem, zeleninou, kořením...
- techniky přípravy míchaných nápojů
- intenzivní příprava světových koktejlů
- neoblíbenější a nejprodávanější cocktaily na světě v praxi
- organizace a čistota práce
- infuzování destilátů
- moderní mixologie
Kurz je uzavřen závěrečnou teoretickou a praktickou zkouškou. Úspěšní absolventi obdrží certifikát CBA s mezinárodní platností IBA.
Kapacita: max. 8 osob
Celkem: 35 hodin, každý den 9-16hod.
Cena kurzu: 3500/osoba
Lektor: David Svabensky
Rezervace: tel: +420 776 312 871, e-mail: svabensky@koktejlybrno.cz
vypsané termíny na: https://www.facebook.com/pg/barakademiebrno/events/?ref=page_internal
další foto z kurů: https://www.facebook.com/barakademiebrno/