Michal Ďurinik (Black Angels Bar Prague)

Téma: 
HospitalityTalks Black Angles Bar Debaras.cz

Listen our podcasts in your favourite app.

Michal Ďuriník (Black Angels Bar Prague) – Co musí umět dobrý barman

Michal je bar manager v Black Angels Bar Prague, oceněn cenami z nejlepších světových soutěží za nejlepší hotelvý bar a drží si několik let první desítku.  V dnešní epizodě Hospitality Talks si povídáme o zákulisí světa barů. Probereme, jak funguje Black Angel Bar, jak probíhá onboarding nových zaměstnanců a proč by u něj i ten nejlepší barman začínal od píky. Povídáme si o kompetencích dobrých barmanů a proč musí umět nejen míchání drinků, ale musí znát i typologii zákazníků, musí umět odhadnout, jaký servis a jaký drink bude zákazník chtít. Uslyšíte, jaký je Michalův barmanský sen, jak bary ovlivnil koronavirus a jak přistupují k objednávce drinků přes internet. Dozvíte se, zda mají v podniku nějaký dresscode a jak vypadá příprava na barmanskou „olympiádu". Jaký je Michalův oblíbený drink? A co obnáší práce ambasadora ginu?
To a více uslyšíte v novém Hospitality Talks
.