Pavel Kramár (ALBARELO) - Someliérství a svět vína

Téma: 
HospitalityTalks
sommeliér
víno
Pavel Kramár

Listen our podcasts in your favourite app.

Hostem dalšího dílu podcastu Hospitality Talks je Pavel Kramár.
Pavel byl Head Sommelier restaurace Allegro Four Seasons Hotel Prague a obsluhoval Michelinského komisaře když získali hvězdu, vínu se věnuje nadále ve svých podnikatelských aktivitách pod značkou Albarelo

V rozhovoru se dozvíte:

  • Jak se dostal k someliérství a obsluhoval Michelinského komisaře
  • Jak začínal pracovat v pohostinství na zaoceanských výletních lodích v Karibiku
  • Jak vypadá podnik s ambicí na Michelinskou hvězdu?
  • Trendovost ve světě jídla a vína
  • Trend naturálních vín
  • Jak se dnes dostat do byznysu prodeje vín do restaurací

Pokud máte rádi víno nebo podnikání v gastronomii, tento díl vás bude bavit.