Pavel Kramár (ALBARELO) - Someliérství a svět vína

Téma: 
HospitalityTalks
sommeliér
víno
Pavel Kramár

Listen our podcasts in your favourite app.

Hodnocení: 
No votes yet

Hostem dalšího dílu podcastu Hospitality Talks je Pavel Kramár.
Pavel byl Head Sommelier restaurace Allegro Four Seasons Hotel Prague a obsluhoval Michelinského komisaře když získali hvězdu, vínu se věnuje nadále ve svých podnikatelských aktivitách pod značkou Albarelo

V rozhovoru se dozvíte:

  • Jak se dostal k someliérství a obsluhoval Michelinského komisaře
  • Jak začínal pracovat v pohostinství na zaoceanských výletních lodích v Karibiku
  • Jak vypadá podnik s ambicí na Michelinskou hvězdu?
  • Trendovost ve světě jídla a vína
  • Trend naturálních vín
  • Jak se dnes dostat do byznysu prodeje vín do restaurací

Pokud máte rádi víno nebo podnikání v gastronomii, tento díl vás bude bavit.

Brigádnický servis

Pracuj v gastru a podle sebe. Pohodlně a s appkou v ruce buď pánem svého času. Čím déle s námi pracuješ, tím vyšší je tvoje mzda. Vyber si směnu v prestižních provozech a sbírej zkušenosti ve světových hotelových řetězcích, restauracích a barech nejen v ČR, ale i v zahraničí.

Aplikace na Android
Aplikace na Apple
  • 5 dní v týdnu, krátký/dlouhý, sezóna. Vyber si směnu podle svých možností!
  • Minimální směna je 5 hodin.
  • Po 8 h práce máš nárok na třicetiminutovou pauzu
  • Na směny se hlásíš sám prostřednictvím appky
  • Určuješ si, kdy chodíš do práce a kdy máš volno
  • Každý měsíc pořádáme školení, kde můžeš nabýt nové znalosti
  • Sbírej hodnocení a kredit a zlepši tak svou praxi
  • Pokud někoho doporučíš, čeká tě odměna až 5000,- Kč