Jan Kincl: latinsko-americká kuchyně

Téma: 
HospitalityTalks
latinsko-americká kuchyně
restaurace

Listen our podcasts in your favourite app.

Hodnocení: 
No votes yet

Jak se otevřela latinsko americká kuchyně v praze, kde našel inspiraci a jak se mu líbila americká kuchyně? Musí správný nadřízený být pedant? Která chilli paprička nejvíce pálí?

Vítejte u čtvrtého dílu podcastu Hospitality Talks. Moderátor Dan Tabery (zakladatel Debaras.cz) si k němu pozval Jan Kincl. Jak Jan plánuje práci personálu a co se mu nejvíc osvědšilo si poslechněte v tomto dílu.

Podcast Hospitality Talks najdete na všech podcastových aplikacích. Pokud nechcete přijít o další super rozhovory se špičkovými lidmi z hospitality a dozvědět se insider informace z oboru gastra a hotelnictví, přihlašte se k odběru.

Brigádnický servis

Pracuj v gastru a podle sebe. Pohodlně a s appkou v ruce buď pánem svého času. Čím déle s námi pracuješ, tím vyšší je tvoje mzda. Vyber si směnu v prestižních provozech a sbírej zkušenosti ve světových hotelových řetězcích, restauracích a barech nejen v ČR, ale i v zahraničí.

Aplikace na Android
Aplikace na Apple
  • 5 dní v týdnu, krátký/dlouhý, sezóna. Vyber si směnu podle svých možností!
  • Minimální směna je 5 hodin.
  • Po 8 h práce máš nárok na třicetiminutovou pauzu
  • Na směny se hlásíš sám prostřednictvím appky
  • Určuješ si, kdy chodíš do práce a kdy máš volno
  • Každý měsíc pořádáme školení, kde můžeš nabýt nové znalosti
  • Sbírej hodnocení a kredit a zlepši tak svou praxi
  • Pokud někoho doporučíš, čeká tě odměna až 5000,- Kč