Provozní manažer restaurace

Hledáme provozního manažera pro řízení chodu provozoven! Máte rádi víno? Pak hledáme právě vás!

 

Všeobecné cíle:

  • „Srdcař“, který si dokáže zorganizovat všechny provozy;

  • vede, řídí a kontroluje všechny provozy;

  • nastavuje, řídí a kontroluje prodejní cíle a plán pro všechny provozy;

  • řídí a motivuje podřízené – manažery barů, předává podřízeným provozní informace, nastavuje fungování provozů v kooperaci s manažery, vyhledává aktivně a kontinuálně zlepšení v provozu a navrhuje řešení;

  • plní strategie a obchodní cíle firmy, podílí se svými nápady na tvorbě celé skupiny;

  • udržuje nejvyšší možnou úroveň kvality servisu v oblasti gastronomie ve všech provozech;

  • je loajální a přispívá k dobrému jménu firmy za všech okolností;

  • přichází aktivně s novými podněty a myšlenkami na zlepšení nabídky restaurace, konceptu kuchyně, vín a celého konceptu;

  • aktivně komunikuje o potřebách provozu s ostatními složkami provozu restaurace;

  • je součástí managementu skupiny, podílí se na strategických rozhodnutí;

  • aktivně vyhodnocuje prodejní reporty, pracuje s manažerskou výsledovkou, na základě reportů navrhuje potřebné změny.

 

Vedení a řízení provozu:

  • Vyhodnocování prodejních výsledků;

  • kontrola, zda jsou správně objednávány suroviny;

  • zajištění informovanosti personálu o novinkách/postupech;

  • pravidelné vedení provozních porad;

  • komunikační plán – strategie komunikace se zaměstnanci;

  • zajištění neustálé kontroly pořádku a vzhledu baru, dodržování check-listu;

  • podílení se na vývoji nových receptur pokrmů, kreativita a návrhy při tvorbě konceptu;

  • zajištění provozů dle HACCAP.


 

Vedení zaměstnanců

  • Řízení, organizace a motivace pracovní náplně podřízených;

  • koordinace týmu manažerů.


 

Ostatní

  • Aktivní zájem o hospodaření restaurace jako celku a všech provozů, prodeje vína a jídla;

  • aktivní zájem o tradiční i moderní gastronomii;

  • povinnost účastnit se všech školení a tréninků nezbytně nutných k výkonu práce;

  • výborné manažerské, organizační a profesní dovednosti;

  • pozitivní přístup k práci a zvládání stresových situací;

  • zkušenosti s vedením týmu;

  • znalost vína;

  • průběžné studium a vzdělávání se, zvyšování své kvalifikace.

Mám zájem o

Soubory musí být menší než 8 MB.
Povolené typy souborů: pdf doc docx odt.
Toto pole má pouze ověřit, zda jste normální návštěvník, nebo zákeřný robot :).