Jaroslav Kozdělka (Ambiente Eska) - Jak se efektivně učit a růst ve velkých podnicích

Téma: 
hospitality talks podcast Eska Ambiente

Poslouchejte naše podcasty ve Vaší oblíbené aplikaci.

Hodnocení: 
Průměrné hodnocení: 1 (9 hlasů)

V dalším díle Hospitality Talks uslyšíte Jardu Kozdělku, šéfpekaře Eska (Ambiente). S Jardou probereme zkušenosti z hotelu Intercontinental Praha a jeho působení v Ambiente. Uslyšíte, jak se prosadit ve velkých a významných podnicích, jak v takovém prostředí vynikat a jak se v něm efektivně učit a růst. Povídáme si o Jardově zkušenosti s cateringem – dozvíte se  pro koho je catering dobrá kariérní volba a jak vypadá jeho každodennost. V podcastu si povídáme i o fluktuaci zaměstnanců a jak nové generace proměňují podobu práce v gastru. Jak zacházet se zaměstnanci, kteří s Vámi počítají na rok nebo dva – a na polovinu úvazku chtějí být fotografem.  Na závěr uslyšíte, zda se vyplatí nabírat lidi s praxí nebo ty, které můžete vše naučit – a jak je ideálně nakombinovat. Dozvíte se, jak koronavirus ovlivnil Esku a taky jak vybrat prostor pro prvotřídní podnik – to a více v nové epizodě Hospitality Talks.

Brigádnický servis

Pracuj v gastru a podle sebe. Pohodlně a s appkou v ruce buď pánem svého času. Čím déle s námi pracuješ, tím vyšší je tvoje mzda. Vyber si směnu v prestižních provozech a sbírej zkušenosti ve světových hotelových řetězcích, restauracích a barech nejen v ČR, ale i v zahraničí.

Aplikace na Android
Aplikace na Apple
  • 5 dní v týdnu, krátký/dlouhý, sezóna. Vyber si směnu podle svých možností!
  • Minimální směna je 5 hodin.
  • Po 8 h práce máš nárok na třicetiminutovou pauzu
  • Na směny se hlásíš sám prostřednictvím appky
  • Určuješ si, kdy chodíš do práce a kdy máš volno
  • Každý měsíc pořádáme školení, kde můžeš nabýt nové znalosti
  • Sbírej hodnocení a kredit a zlepši tak svou praxi
  • Pokud někoho doporučíš, čeká tě odměna až 5000,- Kč