Co je Debaras.cz?

Debaras vyšel ze slova "débarras" a znamená rituální sklízení ze stolu, až všichni hosté dojedí a následnou přípravu na nového hosta, novou službu, nové zážitky, nové zkušenosti... Naším cílem je propojit ty nejlepší a talentované profesionály s vhodným podnikem pro vzájemnou budoucí spolupráci.

Debaras.cz je unikátní revoluční způsob, jak plánovat, organizovat a nabírat personál v gastronomii pro jednorázové, pravidelné brigády a práce na hlavní pracovní poměr již od roku 2013.

Ať už hledáte zaměstnance, nebo se zajímáte o nové pracovní příležitosti v gastronomii, profesionální recruiteři v oboru hospitality jsou tu proto, aby Vás propojili s těmi nejlepšími podniky a kandidáty. Naším hlavním zaměřením jsou hotely, restaurace a další provozy a podniky spojené s pohostinstvím a cestovním ruchem v České republice a zahraničí.

23 493kvalitních pracovníků
1 935spokojených podniků

Spolupracujeme

Marek Raditsch

Společnost Debaras je pro nás důležitý partner v oblasti lidských zdrojů. Na základě našich požadavků nám umí pomoct nejen při náboru nových zaměstnanců, tak i brigádníků na cateringové akce. Spolupracujeme spolu již několik let a vždy jsme byli s jejich službami a jednáním velmi spokojeni.

Marek Raditsch KAMPA GROUP

Nadia Pohlreichova

S firmou Debaras pracujeme již několik let, poslední rok velmi intenzivně. Oceňujeme především flexibilitu a rychlost vyřízení našich (často náročných a na poslední chvíli) požadavků.

Online systém objednávek služeb je přehledný a srozumitelný. A díky principu, kterým Debaras vybírá vhodné kandidáty, k nám do hotelu přichází vždy skvělý personál.

Přeji firmě Debaras hodně úspěchů. Myslím, že ji čeka velká budoucnost:).

Nadia Pohlreichova Alcron Hotel