Hledáme do moderního a zdravého bistra šikovného člověka na pozici Sous chef, který bude hlavním článkem při řízení kuchyně, bude koordinovat denní provoz, rozdělovat úkoly, dohlížet na výdej jídel a spoustu dalších věcí!
Asistence při řízení kuchyně
- Pomoc při každodenním řízení kuchyňského provozu
- objednávání zboží
Koordinace kuchyňského týmu
- Rozdělování úkolů mezi kuchaře a pomocný personál
- Kontrola denní přípravy kuchyně (prep)
- Dohled nad denním provozem kuchyně a průběhem výdeje jídel
Kontrola kvality a výdeje jídel
- Kontrola dodržování receptur a prezentace pokrmů
- Zajištění správného načasování servisu
Školení a motivace zaměstnanců
- Zaškolování nových členů týmu
- Podpora při odborném růstu kolegů
Spolupráce při tvorbě menu a receptur
- Navrhování jídel ve spolupráci se šéfkuchařem /chefpatronem (návrh týdenního menu)
- Testování a dolaďování receptur
Zásobování a evidence potravin
- Kontrola denního stavu zásob
- Příprava podkladů pro objednávky a evidence spotřeby
Dodržování hygienických standardů
- Odpovědnost za čistotu pracovního prostředí
- Pomoc při kontrole dodržování HACCP postupů
Požadujeme:
-Nadšení pro moderní gastronomii a touhu se dále rozvíjet
- Zkušenost v oboru na podobné pozici
- Dobré organizační schopnosti
- Schopnost vedení týmu
- Pečlivost
Nabízíme:
- smlouvu na HPP
- Multisport karta
- stabilní zázemí společnosti