Téma kurzu:
příprava kávy
baristický inventář
moderní mixologie
Kapacita:
8 osob
Cena:
3500,- Kč
Kurz Barista - květen (dvoudenní kurz)
Co se na kurzu naučíte:
- cesta kávy od zrna po espresso
- charakteristika, výroba a rozdělení kávy
- kompletní baristický inventář
- správné seřízení mlýnku, perfektně napěnit mléko
- postup přípravy espressa a cappuccina
- čistění kávovaru a mlýnku
- organizace a čistota práce
- moderní mixologie
Kurz je uzavřen závěrečnou teoretickou a praktickou zkouškou. Úspěšní absolventi obdrží certifikát CBA.
Kapacita: max. 8 osob
Celkem: cca 20 hodin, každý den 9-18hod.
Cena kurzu: 3500/osoba
Lektor:
Roman Pospíchal - Mistr kávy CBA 2013
Adam Troubil - Mistr kávy CBA 2014, Mistr kávy CBA 2015
David Švábenský - podržtaška
Rezervace:
tel: +420 776 312 871
e-mail: svabensky@koktejlybrno.cz
Vypsané termíny na: https://www.facebook.com/pg/barakademiebrno/events/?ref=page_internal
Další foto z kurzů: https://www.facebook.com/barakademiebrno/